Psiho drobtinice?

Psiho drobtinice so nastale kot moja novoletna zaobljuba v januarju 2015. To pomeni, da sem s to zaobljubo med tistimi redkimi, ki dejansko novoletne zaobljube tudi izpolnijo. Kako dobro sem izpolnjevala to obljubo pa težko ocenim, saj je imela vzpone in padce, krizne situacije, trenutke navdiha, obdobja tišine, zdaj je pa na razpotju. Želim izdelati bolj jasen koncept bloga, ki je v bistvu prerasel v spletno stran. V tesni povezavi je z mojim Instagram profilom, do vas pa najverjetneje pride preko Facebooka. Ena majhna zmešnjava torej, ki bi jo rada nekako “spravila v red”.

Večkrat sem se že vprašala, če je smisel v tem mojem pisanju, sploh kdo bere kar pišem, si kdo dejansko postavi vprašanje, dam komu misliti, spodbujam ozaveščanje o duševem zdravju in psihologiji, če pišem o preveč osebnih stvareh … Nisem si znala odgovoriti na vprašanja in sem pač nadaljevala.

Sedaj sem zopet na tej točki, kam in kako naprej?

To je vprašanje tudi za vas, kaj mislite vi, tisti, ki spremljate Psiho drobtinice?

Res bom vesela kakršnegakoli komentarja, pohvale, graje, mnenja, pripombe, česarkoli, da bodo drobtinice znale najti prava mesta in se spremenile v zanimive oblike, da se ne bodo povsem posušile in bodo nastale tudi kake nove.

Hvala.

b7c9517192a87362062205ffb3256cda

One thought on “Psiho drobtinice?

  1. Draga Mateja,
    jaz sem te spremljam preko fb, ker instagrama nimam in ker mi je tako najlažje. Odgovora ali vsaj kakšne pametne ideje, kako naprej, nimam. Oprosti. Želim pa si, da s pihodrobtinicami ne boš prenehala. Vsakič me namreč zaustavijo in v tem ponorelem, hitrem, instant svetu, prisilijo, da se zazrem vase in vsakič prav vsakič me nahranijo. Zame so že bolj kot kos domačega ržena kruha, ki te nahrani za cel dan.

    Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.